Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ 5-2 : Βατερλώ ημίχρονο, θρίαμβος τελικό

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ 5-2 : Βατερλώ ημίχρονο, θρίαμβος τελικό

Η Μάιντζ προηγήθηκε με 2-0 της Μπάγερν στο ημίχρονο αλλά οι Βαυαροί ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο και με πέντε γκολ, επικράτησαν με 5-2 παραμένοντας στην κορυφή της Bundesliga.

Η προτελευταία Μάιντζ αιφνιδίασε την Μπάγερν Μονάχου και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο αυτό ήταν και το μεγάλο της λάθος. Η ομάδα του Φλικ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στο δεύτερο και σκόρπισε με 5-2 την αντίπαλό της αναβαίνοντας ξανά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μάιντζ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν στο 32′ ο Μπούρκαρντ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και σαν μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν από φάουλ του Μπροζίνσκι ο Χακ με εκπληκτική κεφαλιά έκανε και το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν μπήκε μεταμορφωμένη και αρχικά μείωσε στο 50′ με τον Κίμιχ να σκοράρει μετά από κεφαλιά στο δοκάρι από τον Λεβαντόφκι. Ο Σανέ πέντε λεπτά μετά έκανε και το 2-2 με τον Σανέ ενώ στο 65′ έγινε και το 3-2 με αυτογκόλ του Μπαρέιρο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η ανατροπή ήρθε τελικά στο 70′ με τον Ζούλε να εκτελεί μέσα από την περιοχή και ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ από εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόφσκι και τρομερό γυριστό του Πολωνού που παραμένει «καυτός» και το νέο έτος.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (45′ Γκορέτσκα), Μπόατενγκ (45′ Ζούλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τολισό (88′ Ντάγκλας Κόστα), Γκνάμπρι (76′ Μουσιάλα), Μίλερ (88′ Τσούπο-Μότινγκ), Σανέ, Λεβαντόφσκι

Μάιντζ: Ντάμεν, Εμουενέ (88′ Παπελά), Γιούστε, Χακ, Φερνάντες, Λάτσα, Μπαρέιρο, Μπροζίνσκι (80′ Στέγκερ), Μποτίους (71′ Ονισίβο), Μπούρκαρντ (80′ Ματετά), Κουάισον (88′ Σζάλαϊ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ