Ήττα σοκ για τη Λειψία (3-2), σπουδαία νίκη για τη Βόλφσμπουργκ (0-1, vids)

Ήττα σοκ για τη Λειψία (3-2), σπουδαία νίκη για τη Βόλφσμπουργκ (0-1, vids)

Η Λειψία υπέστη ήττα σοκ με 3-2 από την προτελευταία Μάιντζ για την 18η αγωνιστική της Bundesliga και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Μπάγερν, ενώ η Βόλφσμπουργκ πέτυχε σπουδαία νίκη (1-0) εκτός έδρας επί της Λεβερκούζεν και την «έπιασε» στην 3η θέση με 32 βαθμούς.

Η Λειψία έπεσε θύμα έκπληξης στην 18η αγωνιστική της Bundesliga καθώς ηττήθηκε με 3-2 από την προτελευταία Μάιντζ και έτσι έμεινε στους 25 βαθμούς και στο -4 (με παιχνίδι περισσότερο) από τη Μπάγερν Μονάχου. Η Βόλφσμπουργκ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Λεβερκούζεν και την έπιασε στην 3η θέση, φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Μάιντζ – Λειψία 3-2

Παρότι προηγήθηκε δύο φορές, η Λειψία γνώρισε απρόσμενη ήττα με 3-2 από την προτελευταία Μάιντζ και δεν κατάφερε να πλησιάσει στον πόντο την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Ο Άνταμς έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 15′, για να ισοφαρίσει ο Νιακατέ στο 24′. Ο Χάλστενμπεργκ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «ταύρους» στο 30′ αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Νιακατέ σκόραρε ξανά και έκανε το 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Μάιντζ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 50′ κατάφερε να κάνει το 3-2 με τον Μπαρέιρο. Η Λειψία πίεσε μέχρι το τέλος, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 82′ με τον Μουκιελέ αλλά δεν έφτασε στην ισοφάριση, χάνοντας έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Λεβερκούζεν – Βόλσφμπουργκ 0-1

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Βόλφσμπουργκ, η οποία πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν και πλέον οι δυο ομάδες συγκατοικούν στην 3η θέση με 32 βαθμούς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπάκου στο 35′.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουγκ – Ουνιόν Βερολίνου 2-1
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-5
Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ