Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Η Μπάγερν Μονάχου σκόρπισε με 4-0 την ουραγό Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και ξέφυγε με επτά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Λειψία.

Εύκολο απόγευμα είχε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Σάλκε την οποία διέλυσε με 4-0 και ξέφυγε με επτά βαθμούς από τη δεύτερη Λειψία. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία θέση και αν δεν αλλάξουν άμεσα πρόσωπο, δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο.

Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για τους Βαυαρούς στο ξεκίνημα του ματς μέχρι να έρθει ο Μίλερ και να δώσει τη λύση. Από σέντρα του απίθανου σέμερα Κίμιχ, ο Γερμανός άσος έκανε το 1-0 για την Μπάγερν στο 33′. Από ακόμη μία ασίστ του Κίμιχ ήρθε και το δεύτερο γκολ της Μπάγερν. Ο Λεβαντόφσκι έκανε εκπληκτικό κοντρόλ και πλάσαρε από πλάγια θέση για το 2-0.

Ο Κίμιχ βρισκόταν σε τρομερή κατάσταση και έδωσε και τρίτη ασίστ. Από δική του εκτέλεση φάουλ, ο Μίλερ έκανε με νέα κεφαλιά το 3-0 στο 88′ και δύο λεπτά μετά ο Αλάμπα με εκπληκτικό σουτ έκανε και το 4-0 για την ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Σάλκε: Φέρμαν, Μπέκερ, Καμπάκ, Νάσταζιτς, Ότσιπκα, Σταμπουλί, Σερντάρ, Ραμάν. Ουτ, Αρίτ (72′ Σεφ), Χόουπ (72′ Μπουγελάμπ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπόατενγκ, Ζούλε, Αλάμπα, Ντέιβις (68′ Λούκας Ερναντές), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (64′ Κομάν(, Μίλερ, Σανέ (64′ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι (80′ Τσούπο-Μότινγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ