Λειψία – Λεβερκούζεν 1-0 (vid)

Λειψία – Λεβερκούζεν 1-0 (vid)

Η Λειψία επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν χάρη σε γκολ του Ενκουνκού στο 51', εδραιώνεται στη 2η θέση της Bundesliga και πλέον αύξησε θεαματικά τις πιθανότητές της για έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η Λειψία επικράτησε 1-0 της Λεβερκούζεν χάρη σε γκολ του Ενκουνκού στο 51′, εδραιώνεται στη 2η θέση της Bundesliga και πλέον αύξησε θεαματικά τις πιθανότητές της για έξοδο στο επόμενο Champions League.

Από την αρχή ήταν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς για την 19η αγωνιστική της Bundesliga, όσον αφορά τη «μάχη» της εξόδου στο επόμενο Champions League. Με τη Λειψία να είναι πριν την έναρξη του αγώνα στη 2η θέση και τους 35 βαθμούς. Και τη Λεβερκούζεν στην 4η θέση και τους 32 πόντους. Με τη νίκη αυτή βεβαίως, οι γηπεδούχοι «σκαρφάλωσαν» στους 38 βαθμούς, βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, εδραιώνονται στη 2η θέση και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια των ομίλων του επόμενου Champions League. Στο +6 πλέον από την 5η Ντόρτμουντ η Λειψία.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν νίκησαν και για να γίνει αυτό έπρεπε να σκοράρει ο Ενκουνκού στο 51′, ο οποίος κέρδισε τις κόντρες και με σουτ από δεξιά σκόραρε για το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Κλόστερμαν, Ανχελίνιο (90’ Χάλστενμπεργκ), Μουκιελέ (80’ Αϊνταρά), Ουπαμεκανό, Καμπλ (80’ Όρμπαν), Ζάμπιτσερ, Ενκουνκού (70’ Κλάιφερτ), Όλμο, Άνταμς, Σέρλοθ (70’ Πόουλσεν)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Βέντελ, Σινκχράφεν (59’ Σικ), Φοσού Μενσά (81’ Αλάριο), Ταπσόμπα, Αρανγίς, Ντεμιρμπάι, Βιρτς, Μπέιλι, Ντιαμπί (59’ Μπελαράμπι)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ