Πήρε «πακέτο» Κεντίρα και Ράντονιτς η Χέρτα

Πήρε «πακέτο» Κεντίρα και Ράντονιτς η Χέρτα

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Χέρτα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάμι Κεντίρα από τη Γιουβέντους και του Νεμάνια Ράντονιτς από τη Μαρσέιγ.

Η Χέρτα Βερολίνου ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (01/02) τις μεταγραφές του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή του 2014 Σάμι Κεντίρα από τη Γιουβέντους και τους Σέρβου επιθετικού Νεμάνια Ράντονιτς από τη Μαρσέιγ, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ της και να αποφύγει τις «περιπέτειες» με την παραμονή της στη Bundesliga.

Η συμφωνία των Βερολινέζων με τη «Μεγάλη Κυρία» για τον Κεντίρα είχε «κλειδώσει» από την Κυριακή (31/01), με τον ίδιο να επιστρέφει στη Γερμανία μετά από πολλά χρόνια. «Νιώθω πολύ καλά σωματικά και θέλω να προσφέρω στην ομάδα την εμπειρία μου» τόνισε ο 33χρονος μέσος στις πρώτες δηλώσεις του.

Ο δε Ράντονιτς αποκτήθηκε με μορφή εξάμηνου δανεισμού και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. «Ποντάρουμε πολύ στις ικανότητές του και στην ταχύτητά του, είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη» τόνισε για το Σέρβο ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα Άρνε Φρίντριχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ