Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιου του Βερολίνου για την Μπάγερν

Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιου του Βερολίνου για την Μπάγερν

Το πολικό ψύχος και ο παγετός, που επικρατούν στο Βερολίνο, υποχρέωσαν τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Μπάγερν Μονάχου, να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία.

Το πολικό ψύχος και ο παγετός, που επικρατούν στο Βερολίνο, υποχρέωσαν τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Μπάγερν Μονάχου, να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία. Μετά την χθεσινή (5/2) εκτός έδρας νίκη επί της Χέρτα με 1-0, οι Βαυαροί επρόκειτο να αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για την Ντόχα, όπου την Δευτέρα (8/2) θ΄ αντιμετωπίσουν ως πρωταθλητές Ευρώπης, τους Αιγύπτιους της Αλ Αχλί, στον ημιτελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων.

Ομως, οι εργασίες αποπάγωσης του αεροσκάφους καθυστέρησαν και ο έλεγχος της εναέριας κυκλοφορίας δεν επέτρεψε την απογείωση, προκειμένου να συμμορφωθεί με την απαγόρευση πτήσης που ισχύει από τα μεσάνυχτα έως τις 7 π.μ.

«Έχουμε την εντύπωση ότι οι αρμόδιες αρχές μας κοροϊδεύουν. Οσοι είναι υπεύθυνοι δεν έχουν ιδέα τι έχουν κάνει στην ομάδα μας», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος της Μπάγερν και παλιά σπουδαία δόξα της ομάδας, Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ