Γκλάντμπαχ – Κολωνία 1-2

Γκλάντμπαχ – Κολωνία 1-2

Η Κολωνία πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό κόντρα στην Γκλάντμπαχ που παραπαίει με 2-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Κολωνία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γκλάντμπαχ και πήρε εκτός από ένα σπουδαίο διπλό και μια τεράστια βαθμολογική ανάσα, ενώ από την άλλη η Γκλάντμπαχ χάνει έδαφος στη μάχη της τετράδας αλλά και της ευρωπαϊκής εξόδου!

Όσον αφορά το ματς στο 3ο μόλις λεπτό ο Ντούντα έδωσε στον Ρετζμπετσάι που από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1 με όμορφο σουτ, ενώ στο 15’ ο Νοϊχάους έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να αλλάζει πορεία στα πόδια του Μερέ και να καταλήγει στα δίχτυα του Χορν για το 1-1.

Ωστόσο στο 54’ ο Λάινερ έκανε τραγικό λάθος και ο Ρετζμπετσάι έκλεψε και πλάσαρε από αριστερά για το 1-2. Στο 61ο λεπτό ο Ζόμερ είπε όχι σε σουτ του Ντούντα και στο 84’ η κεφαλιά του Μερέ σταμάτησε στο δοκάρι

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Βεντ (72’ Μπενσεμπαϊνί), Λάινερ, Γιάντσκε, Στιντλ, Γκίντερ, Νοϊχάους, Ζακάρια (48’ Κράμερ), Βολφ (58’ Τουράμ), Χέρμαν (58’ Χόφμαν), Εμπολό (58’ Πλεά)

Κολωνία: Χορν, Μερέ, Στσίχος, Εχιζίμπουε (82’ Σμιτς), Γιάκομπς (90+3’ Γιάνες Χορν), Τσέστιτς, Σκιρί, Ντούντα (90+3’ Αροντοκαρέ), Ρετζμπεστάι, Οζκάν, Ντένις (58’ Τίελμαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ