Λειψία – Άουγκσμπουργκ 2-1

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 2-1

Η Λειψία νίκησε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ εντός έδρας και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Η Λειψία έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ και παραμένει στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου και της πρώτης θέσης, ενώ ξέφυγε και 6 βαθμούς από την τρίτη Βόλφσμπουργκ.

Οι «ταύροι» ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του ματς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο κινδύνευσαν από την Άουγκσμπουργκ, η οποία «ξεψάρωσε» μετά το γκολ που πέτυχε και μείωσε το σκορ, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι από το ματς.

Στο 23ο λεπτό το σουτ του Όλμο σταμάτησε στον Γκουβελέουβ ενώ στο 34’ ο Μουκιελέ κέρδισε πέναλτι από τον Όξφορντ, ο Όλμο το εκτέλεσε με τον Γκίκιεβιτς να σώζει, αλλά μετά από χρήση του VAR, δόθηκε επανάληψη και ο Ισπανός ήταν εύστοχος αυτή τη φορά για το 1-0. Μάλιστα στο 43’ ο Πόουλσεν μπήκε όμορφα στην περιοχή από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Ενκουνκού, που πλάσαρε από κοντά για το 2-0.

Στο 75ο λεπτό η Άουγκσμπουργκ κέρδισε πέναλτι και ο Καλιγκιούρι έκανε το 2-1 από τα 11 μέτρα, ενώ στο 79’ ο Ανχελίνιο σέντραρε από αριστερά και ο Πόουλσεν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκίκιεβιτς έσωσε εντυπωσιακά. Στο 86ο λεπτό η Λειψία άγγιξε το 3ο γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Σέρλοθ και στο 90′ ο Γκουλάστσι είπε όχι σε γύρισμα του Γκάμι.

Λειψία: Γκουλάστσι, Ορμπάν, Χάλζτενμπεργκ, Κλόζτερμαν, Ανχελίνιο, Μουκιελέ (64’ Κονατέ), Καμπλ (63’ Άνταμς), Ενκουνκού, Όλμο (76’ Ζάμπιτσερ), Αϊνταρά (85’ Σέρλοθ), Πόουλσεν

Αουγκσμπουργκ: Γκίκιεβιτς, Πέντερσεν, Σουτσί (79’ Νιντερλέχνερ), Γκουβελέουβ, Χαν, Γκάμνι, Στρομπλ (79’ Ρίχτερ), Καλιγκιούρι, Μπένες (63’ Βάργκας), Γρουέθο (71’ Κεντίρα), Όξφορντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ