Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 0-0 : Χαμένες Ουνιόν και Σάλκε στο Βερολίνο

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε 0-0 : Χαμένες Ουνιόν και Σάλκε στο Βερολίνο

Ουνιόν Βερολίνου και Σάλκε ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν εκ των δυο.

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Ουνιόν και Σάλκε με την πρώτη να χάνει επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις και τους «βασιλικούς μπλε» να οδεύουν ολοταχώς για την δεύτερη κατηγορία. Η ισοπαλία δεν βόλευε καμία εκ των δυο, όμως αν κάποια «καιγόταν» για τρίποντο ήταν η Σάλκε η οποία δεν τα κατάφερε όμως και συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην Bundesliga.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Αβονίγι βρέθηκε φάτσα με τον Φέρμαν, ο οποίος του είπε όχι εντυπωσιακά και στο 7΄το σουτ του Γκίσελμαν πέρασε μόλις έξω. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γκέντνερ στο 36ο λεπτό και στο 40’ ο Αρίτ κόπηκε από τον Χίμπνερ. Στο 60ο λεπτό ο Πογιάνπαλο έβγαλε κάθετα στον Αβονίγι που απέφυγε και τον Φέρμαν από αριστερά αλλά αστόχησε από δύσκολη γωνία και στο 69’ ο Φέρμαν έσωσεμετά από μακρινό σουτ του Ίνγκβαρτσεν.

Στο 77ο λεπτό το σουτ του Αρίτ πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ στο 81’ ο Κάριους είπε όχι σε σουτ του Κολάσινατς και στο 85′ μετά από σέντρα του Πρέμελ, ο Ίνγκβαρτσεν πήρε μόνος την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 90ο λεπτό το σουτ του Μποτζελάμπ κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω.

ΟΥΝΙΟΝ: Κάριους, Χίμπνερ, Γκίσελμαν, Τρίμελ, Φρίντριχ, Γκέντνερ (68’ Πρέμελ), Άντριχ, Πογιάνπαλο (62’ Μούσα), Ίνγκβαρτσεν, Αβονίγι (85’ Τόιχερτ)

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Μουστάφι, Κολάσινατς, Γουίλιαμ (63’ Ραμάν), Σταμπουλί, Μπέκερ, Τιό, Μπενταλέμπ (63’ Μπουτσελάμπ), Σερντάρ, Αρίτ, Χόουπ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ