Άιντραχτ – Κολωνία 2-0

Άιντραχτ – Κολωνία 2-0

Ο Άντρε Σίλβα σκόραρε για ακόμη μία φορά και η Άιντραχτ πήρε ακόμη μία σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Κολωνίας, με τους «αετούς» να περνάνε στην 3η θέση και να βλέπουν ορθάνοιχτα το σεντόνι!

Με τέτοιον Άντρε Σίλβα μπορεί να ονειρεύεται! Η Άιντραχτ πήρε ακόμη μία σπουδαία νίκη, επικρατώντας με σχετική άνεση της Κολωνίας. Η ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν κυρίαρχη από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Πορτογάλο σέντερ φορ να φωνάζει «παρών» σε ακόμη μία αναμέτρηση και να φτάνει τα 18 γκολ μέσα στη σεζόν!

Οι «αετοί» κατάφεραν να κερδίσουν εύκολα με 2-0 την Κολωνία για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας, βλέποντας πλέον ορθάνοιχτα το εισιτήριο του Champions League! Μάλιστα μπορεί να βλέπει και πιο ψηλά, καθώς η 2η Λειψία είναι μόλις στο +5.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο οι «αετοί» πήραν μπρος και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Ο συνήθης ύποτπος… Άντρε Σίλβα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό, γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν το 18ο γκολ για τον Πορτογάλο επιθετικό που είναι μόνο πίσω από τον Λεβαντόφσκι!

Ο Εντικά διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης το τελικό 2-0, σφραγίζοντας το «τρίποντο» για την ομάδα του Αντόλφ Χούτερ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Ντουρμ (70′ Ρόντε), Σο (70′ Γιόβιτς), Χασέμπε, Κόστιτς, Καμάντα (82′ Ζούμπερ), Γιουνές (70′ Τουρέ), Αντρέ Σίλβα (90′ Χρούστιτς)

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Τσέστιτς, Μέρε, Τζίχος, Βολφ (82′ Λημνιός), Οζκάν (72′ Ντρέξλερ), Σκιρί, Ρεχπετσάι, Χορν (85′ Κάτερμπαχ), Ντένις (72′ Αροκοντάρε), Ντούντα (45′ Τίλμαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ