Μπάγερν Μονάχου – Μπίλεφελντ 3-3 (vid)

Μπάγερν Μονάχου – Μπίλεφελντ 3-3 (vid)

Γκέλα για την Μπάγερν που ήρθε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Μπίλεφελντ επιστρέφοντας όμως από 0-2 και 1-3.

Μετά από πέντε σερί νίκες η Μπάγερν Μονάχου ήρθε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ και είδε τη Λειψία να πλησιάζει στους πέντε βαθμούς. Από την άλλη η Αρμίνια πήρε έναν βαθμό που πριν το ματς δεν υπολόγιζε ωστόσο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη αλλά έχοντας ματς λιγότερο.

Μόλις στο 9′ ο Φλαπ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους υπό έντονη χιονόπτωση που είχε καλύψει μέχρι και τις γραμμές του γηπέδου. Στο 37′ ήρθε και το δεύτερο σοκ για την Μπάγερν όταν μετά από κόρνερ του Φλαπ, ο Πίπερ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Μπίλεφελντ.

Με τον αγωνιστικό χώρο να καθαρίζει στο ημίχρονο, η Μπάγερν βρήκε την ευκαιρία να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και μείωσε στο 49′ με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει με τρομερό γυριστό. Έτσι ο Πολωνός έφτασε τα 25 γκολ σε 21 αγώνες, σπάζοντας το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ που είχε 23 σε 21 ματς τις σεζόν 1971/72 και 1972/73.

Η χαρά του όμως κράτησε πολύ λίγο αφού με τη σέντρα ο Φογκλζάμερ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γκεμπαουερ εξ επαφής πλάσαρε για το 3-1 της ομάδας του. Ο Τολισό με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 στο 57′ και στο 70′ ήρθε και η ισοφάριση με τον Ντέιβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση.

Η Μπάγερν πίεσε στη συνέχεια για την πλήρη ανατροπή, είχε ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι αλλά το τέταρτο γκολ δεν ήρθε και έμεινε το 3-3.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ζίλε, Ντέιβις, Αλάμπα, Ερναντές, Τολισό, Σαρ (58’ Κίμιχ), Κομάν, Τσούπο Μότινγκ, Σανέ, Λεβαντόφσκι

Αρμίνια Μπίλεφελντ: Ορτέγα Μοντέρο, Λάουρσεν, Νίλσον, Μπρούνερ, Πίπερ, Πριτλ, Κούντσε, Ντόαν (41’ Γκεμπάουερ), Φλαπ (62’ Κόρδοβα), Κλοζ (89’ Φαν ντερ Χόουρν), Φογκλζάμερ (62’ Ζόιφερτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ