Επίσημο το τέλος του Αλάμπα από την Μπάγερν

Επίσημο το τέλος του Αλάμπα από την Μπάγερν

Τους τελευταίους μήνες του στο Μόναχο περνάει ο Ντάβιντ Αλάμπα, καθώς ο Αυστριακός ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.

Τίτλους τέλους θα βάλουν στο τέλος της σεζόν η Μπάγερν και ο Ντάβιντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός μίλησε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε πως στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, έπειτα από 13 χρόνια στην ομάδα…

Ο 28χρονος στόπερ δήλωσε πως επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού και να περάσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Μάλιστα θα αποχωρήσει ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με τον σύλλογο λήγει τον Ιούνιο που έρχεται…

«Είναι δικιά μου η απόφαση. Θέλω να δοκιμάσω νέες προκλήσεις και να δω τις δυνατότητες μου και κάπου αλλού. Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, καθώς βρίσκομαι στην ομάδα τα τελευταία 13 χρόνια. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη σε ποια ομάδα θα πάω», δήλωσε ο Αλάμπα.

Με τη φανέλα της Μπάγερν ο Αλάμπα αγωνίστηκε 455 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 33 γκολ και 50 ασίστ. Συνολικά, κατέκτησε 24 τίτλους, με 9 πρωταθλήματα και 2 Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ