«Ο Τζόλης πιθανός αντικαταστάτης του Σάντσο»

«Ο Τζόλης πιθανός αντικαταστάτης του Σάντσο»

Γερμανικές... σειρήνες για τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ίσως δεν είναι τυχαίο, αλλά από τη μέρα που ο Χρήστος Τζόλης υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Wasserman, τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον νεαρό εξτρέμ έχουν πληθύνει. Σε καθημερινή βάση ιστοσελίδα ή άλλο μέσο κάνει αναφορά στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, όπως εξήγησε to10.gr, που αποκάλυψε τη συμφωνία του Τζόλη με τη Wasserman, δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Αλλά για ένα γραφείο που εκπροσωπεί μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες και προπονητές.

Στη Βεστφαλία, η εκπομπή «Talent Watch» ανέφερε πως ο Χρήστος Τζόλης θα μπορούσε να εξελιχτεί στον αντικαταστάτη του Τζέιντον Σάντσο στη Νόρτμουντ. Ο 20χρονος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα των κορυφαίων clubs της ηπείρου και η μεταγραφή του από το Βεστφάλεν μοιάζει θέμα χρόνου.

Η εκπομπή υποστήριξε ότι οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ βλέπουν τον Τζόλη ως έναν πιθανό μεταγραφικό στόχο. Παράλληλα, οι παρουσιαστές ασχολήθηκαν για αρκετά λεπτά με το αγωνιστικό προφίλ του 19χρονου στράικερ του ΠΑΟΚ, καθώς και για το πως καθιερώθηκε στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ