Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης 4-0

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης 4-0

Η Χόφενχαϊμ «πάτησε» την Βέρντερ και επικράτησε εύκολα με 4-0, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, προσπερνώντας την ομάδα της Βρέμης στον βαθμολογικό πίνακα.

Χωρίς να αφήσει το γκάζι από το πόδι, η Χόφενχαϊμ έδωσε στο κοινό της μία εμφάνιση που έψαχνε και χρειαζόταν, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και έβαλαν τις βάσεις για το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισαν με το σκορ στο 2-0, πριν ακολουθήσουν ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος.

Μία πολύ σημαντική νίκη για τη Χόφενχαϊμ που έδιωξε έτσι κάθε άγχος για την υπόθεση της παραμονής, ενώ κατάφερε να προσπεράσει και στη βαθμολογία την Βέρντερ και να ανέβει στην 11η θέση, αφήνοντας στην 12η την ομάδα της Βρέμης. Στο 26′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Σαμασέκου να πετά στο χώρο για τον Μπεμπού που σε τετ-α-τετ με τον Παβλένκα, πλάσαρε για το 1-0. Στο 44ο λεπτό η Χόφενχαϊμ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μπαουμγκάρτνερ να κάνει ωραία ενέργεια περνώντας τους πάντες και κοντινό πλασέ για το 2-0.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους με τον Μπεμπού να γυρίζει για τον Νταμπούρ που έκανε ωραίο κοντρόλ και εκτέλεσε από κοντά για το 3-0, ενώ ο Ρούτερ διαμόρφωσε στο 90′ το τελικό 4-0.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Άνταμς, Γκρίλιτς, Ρίτσαρντς, Καντεράμπεκ (81′ Μπογκάρντε), Ρούντι (81′ Ανταμιάν), Σαμασέκου, Γιόν, Μπαουμγκάρτνερ (87′ Ρούτερ), Μπεμπού (87′ Σεσενιόν), Νταμπούρ (61′ Κράμαριτς)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Παβλένκα, Βελίκοβιτς (45′ Σμιντ), Τοπράκ, Φριντλ, Γκέμπρε-Σιλασιέ, Μπιτενκούρτ (56′ Οζάκο), Μόχβαλντ (56′ Φίλγκρουγκ), Έγκεσταϊν, Άγκου, Σάρτζεντ (82′ Ντίνκι), Ράσιτσα (69′ Εμπόμ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ