«Κράξιμο» της Ντόρτμουντ σε παίκτες και οπαδούς

«Κράξιμο» της Ντόρτμουντ σε παίκτες και οπαδούς

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ έσπευσε να καταδικάσει τη συμπεριφορά τόσο τον παικτών όσο και των οπαδών της, για τη συμπεριφορά τους μετά το ντέρμπι με τη Σάλκε.

Αμέσως μετά το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, όπου η Ντόρτμουντ θριάμβευσε επί της Σάλκε (0-4), οι οπαδοί και οι παίκτες των Βεστφαλών πανηγύρισαν μαζί τη μεγάλη νίκη, αγνοώντας κάθε πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Bundesliga, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τη γερμανική ομάδα, ενώ η Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τα «έψαλε» σε παίκτες και οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά τη χαρά για τη νίκη του ντέρμπι, υπήρξαν παραβιάσεις των κανόνων για τον κορωνοϊό κάτι που δεν είναι ανεκτό. Περίπου 150-200 οπαδοί γιόρτασαν με την ομάδα έξω από τον χώρο προπόνησης, κάποιοι χωρίς μάσκες και χωρίς να διατηρήσουν την απόσταση τους.

Οι παίκτες πανηγύρισαν με τους οπαδούς. Μπορούμε μόνο να ζητήσουμε συγγνώμη και να υποσχεθούμε να μιλήσουμε με την αστυνομία, αλλά και να τονίσουμε πώς τέτοιες σκηνές μπορούν να αποκλειστούν στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ