Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θεωρούν την Σμιντ αφορμή για να μείνουν οι Χάαλαντ και Σάντσο

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θεωρούν την Σμιντ αφορμή για να μείνουν οι Χάαλαντ και Σάντσο

Οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ δείχνουν να είναι... σίγουροι πως τόσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και ο Τζέιντον Σάντσο θα παραμείνουν στην ομάδα μετά την πρόσληψη της Αλίσα Σμιντ από τους Βεστφαλούς.

H παρουσία της γυμνάστριας που προσελήφθη από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, Αλίκα Σμιντ, φαίνεται πως εμπνέει σιγουριά στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας σχετικά με το μέλλον των Χάαλαντ και Σάντσο.

Πρόκειται για μια 22χρονη ξανθιά καλλονή, η οποία είναι αθλήτρια στίβου, μοντέλο, αλλά και γυμνάστρια των ποδοσφαιριστών της Ντόρτμουντ, ενώ είχε χαρακτηριστεί και ως η ομορφότερη αθλήτρια στον πλανήτη από το «Busted Coverage».

Η νεαρή αθλήτρια συνεργάζεται με την ομάδα της Βεστφαλίας εδώ και ένα χρόνο και φαίνεται να… ζορίζει αρκετά τους παίκτες της, καθώς πρόσφατα ο Χούμελς σχολίασε ότι: «πραγματικά δεν περίμενα ότι θα μας τα έκανε όλα αυτά. Την είχα υποτιμήσει».

Μια μερίδα φίλων της γερμανικής ομάδας αστειευόμενη ισχυρίστηκε  πως η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη της Αλίσα Σμιντ για να κρατήσει τους αστέρες της.

«Βάζω στοίχημα πως τώρα δεν θα φύγει ο Σάντσο», «Αυτός είναι ο λόγος που μένουν οι παίκτες στην Ντόρτμουντ», «Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική εκ μέρους της διοίκησης», «Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έφυγε ο Χάαλαντ», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ