Μπορούσια Ντόρτμουντ : Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σωκράτη

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σωκράτη

Μπορούσια Ντόρτμουντ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους, όπως αναφέρει γερμανικό Μέσο ενημέρωσης.

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας. Έχοντας αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ο Έλληνας άσος είναι ο στυλοβάτης της άμυνας των Βεστφαλών, ενώ πρόσφατα επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες του για δεύτερος αρχηγός, πίσω από τον Μαρσέλ Σμέλτσερ.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του «bvbbuzz.com», οι διοικούντες τον σύλλογο θα καλέσουν σύντομα τον 29χρονο στόπερ για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, καθώς «είναι ηγέτης τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός αυτού, η εμπειρία του είναι ζωτικής σημασίας και παρότι είναι μια δύσκολη σεζόν τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον παίκτη, ο Σωκράτης παραμένει σημαντικός παίκτης για την Ντόρτμουντ».

Την επικείμενη έναρξη των διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασίας τους είχε ουσιαστικά προαναγγείλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Gazzetta dello Sport. «Είμαι καλά στην Μπορούσια, έχω έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό μου και ο σύλλογος θέλει να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την ανανέωσή του», είχε πει στην ιταλική εφημερίδα.

Ο διεθνής άσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αίαντα Καλαμάτας και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ενώ το 2005 εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Δόθηκε ένα χρόνο δανεικός στη Νίκη Βόλου και το καλοκαίρι του 2008 πωλήθηκε στην Τζένοα, φορώντας εν συνεχεία τη φανέλα της Μίλαν, της Βέρντερ Βρέμης και από το 2013 την κιτρινόμαυρη της Ντόρτμουντ. Το τρέχων συμβόλαιό του, εκπνέει στις 30/6/2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ