Εύκολα τη Βέρντερ η Μπάγερν (1-3) – «Πάρτι» της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Σάλκε (5-0)

Εύκολα τη Βέρντερ η Μπάγερν (1-3) – «Πάρτι» της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Σάλκε (5-0)

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε τη Βέρντερ Βρέμης 3-1 και κρατά τη μικρή διαφορά με τη Λειψία, η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε τη Σάλκε, ενώ με νίκες προχώρησαν η Ουνιόν και η Μάιντζ/

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό (13/3) πρόγραμμα της Bundesliga για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα τέσσερα από αυτά να ολοκληρώνονται χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις αφού Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι σε Βέρντερ Βρέμης και Σάλκε αντίστοιχα.

Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 1-3

Η Μπάγερν Μονάχου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-3 παραμένοντας στο +5 από τη δεύτερη Λειψία με ματς περισσότερο.

Οι Βαυαροί ουσιαστικά καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας με τους Γκορέτζκα στο 22′ για το 1-0 και Γκνάμπρι στο 35′ για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Φλικ έλεγχαν το ματς, και το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει, με τον… συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει το 3-0 στο 67′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από από τον Φούλκρουγκ στο 86′.

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 5-0

Μια Βόλφσμπουργκ να την… πιεις στο ποτήρι, καθώς οι «λύκοι» διέλυσαν την ανήμπορη Σάλκε με σκορ 5-0 κάνοντας πραγματικά πάρτι απέναντι στην αντίπαλο της.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μουστάφι με αυτογκόλ στο 32′ για το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα όμως ξεκίνησε η καταιγίδα των γκολ από τους γηπεδούχους.

Βέγκορστ στο 51′, Μπακού στο 58′ και Μπρεκάλο στο 64′ ανέβασαν γρήγορα τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να βάλει στο… κερασάκι στην τούρτα ο Φίλιπ στο 79′.

Ουνιόν Βερολίνου-Κολονία 2-1

Η Ουνιόν πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Κολονία με σκορ 2-1 παραμένοντας στην 7η θέση και στο κυνήγι της Ντόρτμουντ, για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ντούντα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για την Κολονία κάνοντας το 0-1. Στο 48′ ο Κρούζε ισοφάρισε για την Ουνιόν και στο 67′ ο Τρίμελ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 2-1.

Μάιντζ-Φράιμπουργκ 1-0

Η Μάιντζ που παλεύει για να μην έχει μπλεξίματα όσον αφορά τον υποβιβασμό επικράτησε με σκορ 1-0 της Φράιμπουργκ παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Το «χρυσό» γκολ για τους γηπεδούχους που τους χάρισε τη νίκη σημείωσε ο Ρόμπιν Κουάισον, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 στο «Βεστφάλεν» όπου η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την Χέρτα Βερολίνου σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ