«Κόλλησε» στο 1-1 με την Άιντραχτ η Λειψία

«Κόλλησε» στο 1-1 με την Άιντραχτ η Λειψία

Η Λειψία έμεινε στο 1-1 με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πλέον βρίσκεται στο -4 από τη Μπάγερν Μονάχου, στο κυνήγι του τίτλου.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβαλε… στοπ στη Λειψία, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga. Έτσι το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή και τη Μπάγερν Μονάχου, χάνοντας έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν συνέβη κάτι το ιδιαίτερο αν εξαιρέσουμε δύο-τρεις φάσεις που όμως δεν έβαλαν μπελάδες στους τερματοφύλακες, με την ιστορία να γράφεται στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 46′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Λειψία άνοιξε το σκορ με τον Κλάιφερτ να σουτάρει, τον Τραπ ν’ αποκρούει και στην επαναφορά ο Φόρσμπεργκ από κοντά, έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους «ταύρους» με κεφαλιά του Πόουλσεν, μετά από σέντρα του Φόρσμπεργκ, που πέρασε λίγο έξω. Στο 59′ η Άιντραχτ είχε καλή στιγμή με τον Κόστιτς να γυρίζει για τον Γιουνές που πλάσαρε αλλά ο Γκουλάτσι απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ δύο λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα με τον Ρόντε να περνά για τον Αντρέ Σίλβα που γύρισε και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Καμάντα που σούταρε για το 1-1.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών η Λειψία είχε καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φόρσμπεργκ που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 74′ σουτ του Πόουλσεν μέσα από την περιοχή, που μπλόκαρε ο Τραπ. Στο 78′ ακόμα μία ευκαιρία για τους «ταύρους» βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Ενκουκού να πατά περιοχή και σουτάρει από πλάγια θέση αλλά ο Τραπ ήταν και πάλι εκεί. Στο 81′ η Άιντραχτ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ατσέ να περνά για τον Γιόβιτς που από εξαιρετική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Μουκιέλε, Όρμπαν, Ουπαμεκανό (28′ Κλόστερμαν), Χάλτσενμπεργκ, Χαϊντάρα (85′ Άνταμς), Σζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (85′ Χουάνγκ), Σόρλοθ, Πόουλσεν (75′ Όλμο), Κλάιφερτ (75′ Ενκουκού)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Ιλσάνκερ, Εντικά, Καμάντα (81′ Ατσέ), Σο, Ρόντε, Χασέμπε, Κόστιτς, Γιουνές (72′ Μπαρκόκ), Αντρέ Σίλβα (72′ Γιόβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ