Σάλκε – Χόφενχαϊμ 2-1

Σάλκε – Χόφενχαϊμ 2-1

Πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν το μισάωρο, η Σάλκε επικράτησε της Χόφενχαϊμ (2-1), επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga. 

Στην επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το 2018 ηττήθηκε από τη Λειψία και το Αννόβερο, πριν περάσει από την έδρα της Στουτγκάρδης (2-0) στις 27 Γενάρη. Ακολούθησαν δύο ήττες (από Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερν Μονάχου) και σήμερα, διέκοψε πάλι το μικρό αυτό αρνητικό σερί. Η Σάλκε νίκησε λοιπόν τη Χόφενχαϊμ με 2-1, ανέβηκε στους 37 βαθμούς (όσους έχει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ) και επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα του πίνακα της Bundesliga.

Οι βασιλικοί μπλε άνοιξαν το σκορ στο 11′, με τον 21χρονο αμυντικό Τίλο Κέρερ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ φέτος και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ που πέτυχε ο Εμπολό τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε, ο Ελβετός φορ όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 28′ κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Βογκτ.

Οι φιλοξενούμενοι (έφθασαν τα 37 γκολ παθητικό, όσα δέχθηκαν σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν!) μείωσαν στο 78′ με κεφαλιά του φορμαρισμένου Κροάτη φορ Αντρέϊ Κράμαριτς, δεν μπόρεσαν όμως να φθάσουν και στην ισοφάριση, με τη Σάλκε να προσθέτει τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της και να επιστρέφει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

To 1-0 της Σάλκε

Το 2-0 της Σάλκε

Το 2-1 της Χόφενχαϊμ 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ