Χόφεχναϊμ – Μάιντς 1-2

Χόφεχναϊμ – Μάιντς 1-2

Η Μάιντς κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη παραμονής στην έδρα της Χόφενχαϊμ με 2-1 και να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη καθώς ανέβηκε στην 14η θέση της βαθμολογίας!

Διπλό παραμονής για τη Μάιντς! Η ομάδα του Μπο Σβένσον κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Χόφενχαϊμ επικρατώντας με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Bundesliga. Σε τρομερή κατάσταση η Μάιντς που παρέμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς!

Κατρακύλα για τη Χόφενχαϊμ που χάνει οριστικά το όνειρο της Ευρώπης, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια…

Με το… καλημέρα του παιχνιδιού, η Μάιντς κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ… Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γλάτζελ να εκμεταλλεύεται την τραγική αμυντική λειτουργία της Χόφενχαϊμ και να γράφει το 1-0 για την ομάδα του!

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ωστόσο το γκολ της  ισοφάρισης με τον Μπέμπου να φέρνει και πάλι στα ίσα το ματς με ένα πολύ ωραίο τελείωμα στο 39ο λεπτο για το 1-1… Δύο λεπτα μετά, η Μάιντς πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Κορ να γράφει το 2-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο προσεκτικοί, κράτησαν το σκορ και έφτασαν στο μεγάλο «τρίποντο» που τους έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη μετά από πάρα πολύ καιρό…

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Φογκτ, Γκρίλιτς, Ρίτσαρντς (76′ Ρούτερ), Καντεράμπεκ, Ρούντι (64′ Νταμπούρ), Σαμασέκου (76′ Πος), Τζον (64′ Σκοφ), Μπαουμγκάρτνερ, Μπεμπού, Κράμαριτς

ΜΑΪΝΤΣ: Ζέντνερ, Τζούστε, Μπελ, Νιακατε, Ντα Κόστα (20′ Μπροζίνσκι), Μπαρέιρο, Κορ, Μουένε, Μποέτιους (82′ Στόγκερ), Γκλάτζελ (64′ Ονισίβο), Μπούρκαρντ (64′ Κουάισον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ