Χάαλαντ: «Είχα μία πολύ λανθασμένη αντίδραση από τα νεύρα μου»

Χάαλαντ: «Είχα μία πολύ λανθασμένη αντίδραση από τα νεύρα μου»

Για την απαράδεκτη συμπεριφορά του έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης εναντίον της Κολωνία απολογήθηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τέσσερις βαθμούς μακριά από την τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο αστέρας της ομάδας, Έρλινγκ Χάαλαντ νιώθε την πίεση και αυτο είναι κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση εναντίοον της Κολωνία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός με γκολ που πέτυχε στο 90′ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, όμως με το σφύριγμα της λήξης η κάμερα τον εντόπισε λίγο… νευριασμένο.

Όπως ήταν εμφανές, ο Νορβηγός δεν είχε όρεξη για κουβέντες με τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα να πετάξει την φανέλα του πρός τον Μέρε και να φύγει προς τα αποδυτήρια.

Ελάχιστες μέρες μετά, ο Χάαλαντ φαίνεται πως κατάλαβε το λάθος του, καθώς το παραδέχτηκε και ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του.

«Ήμουν πραγματικά πολύ τσαντισμένος μετά το παιχνίδι. Είχα μία πολύ λανθασμένη αντίδραση από τα νεύρα μου. Πέταξα την εμφάνισή μου σε αυτόν που μου τη ζήτησε. Απολογούμαι για αυτό. Ήταν λάθος. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ για ήμουν πολύ τσαντισμένος», ήταν τα λόγια του Νορβηγού αρχισκόρερ της Ντόρτμουντ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ