Χοσέ Ροντρίγκες: «Ο Χάαλαντ ήταν ενοχλημένος που έβαλε εννιά γκολ»

Χοσέ Ροντρίγκες: «Ο Χάαλαντ ήταν ενοχλημένος που έβαλε εννιά γκολ»

Μια ιστορία η οποία αναφέρεται στη νοοτροπία που είχε ο Έρλινγκ Χάαλαντ ακόμη και στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο έκανε γνωστή ο Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες, ατζέντης ποδοσφαιριστών στην Κεντρική Αμερική.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε αγωνιστεί στην αναμέτρησης της Κ20 της Νορβηγίας εναντίον της αντίστοιχης της Ονδούρα στις 30/05/2019 για την φάση των ομίλων του Μουντιάλ Κ20 που γινόταν στην Πολωνία. Σε αυτή την αναμέτρηση, η ομάδα της Νορβηγίας είχε επικρατήσει με το ιστορικό 12-0, με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει 9 τέρματα ένα εκ των οποίων από την άσπρη βούλα.

Ένας από τους πιο γνωστούς μάνατζερ ποδοσφαιριστών της Κεντρικής Αμερικής, ο Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες, διηγήθηκε στο νορβηγικό «vg.no» τη συνομιλία που είχε με τον Χάαλαντ στο αεροδρόμιο την Πολωνίας η οποία τον…σόκαρε.

«Οι παίκτες μου καταστράφηκαν, αλλά είμαι φίλος του ποδοσφαίρου, επομένως για μένα ήταν θαυμάσιο να απαθανατίσω αυτή την ιστορική στιγμή. Αυτή ήταν η αρχή της παραμυθένιας ιστορίας του.

Του είπα ότι κατέστρεψαν τα παιδιά μου (τέσσερις παίκτες της Ονδούρας εκπροσωπούσε) και αυτός μου απάντησε ότι ήταν ενοχλημένος που έβαλε μόνο εννιά, γιατί θα μπορούσε να βάλει 11 γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ