Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να πάρει μεταγραφή ο Χάαλαντ

Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να πάρει μεταγραφή ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ για πάνω από 100 εκατ. ευρώ, όλη η Ευρώπη είναι στα πόδια του, όμως φαίνεται πως εκείνος έχει μια συγκεκριμένη προτίμηση.

Μέχρι να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, τα «σενάρια» και οι φήμες σχετικά με τον Ερλιν Χάαλαντ θα βρίσκονται καθημερινά στα πρωτοσέλιδα του ευρωπαϊκού Τύπου.

Την περασμένη εβδομάδα ο πατέρας του 20χρονου Νορβηγού επιθετικού, Αλφ Ινγκε και ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, βρέθηκαν στην Ισπανία, όπου και είχαν μία αρχική συζήτηση με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Και όπως προκύπτει από τα δεδομένα της παρούσης χρονικής περιόδου, μόνο οι Μαδριλένοι μπορούν να καλύψουν οικονομικά τις απαιτήσεις του νεαρού επιθετικού, αλλά και της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, η γαλλική εφημερίδα «L Equipe» αποκαλύπτει πως ο Χάααλαντ έχει μία… ελαφρά προτίμηση -συναισθηματικού υποβάθρου- προς την Μάντσεστερ Σίτι, δεδομένου ότι, στους «πολίτες» έπαιξε ποδόσφαιρο για σχεδόν τρία χρόνια, ο πατέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ