Μαυροπάνος : «Θα μιλήσω για το μέλλον μου μόλις συζητήσω με την Άρσεναλ»

Μαυροπάνος : «Θα μιλήσω για το μέλλον μου μόλις συζητήσω με την Άρσεναλ»

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον του, αφού όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της Άρσεναλ.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Στουτγκάρδη, με τη γερμανική ομάδα να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και μετά το καλοκαίρι. Ωστόσο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Λονδίνο, μετά την λήξη του δανεισμού του είναι ορατό, με τον ίδιο να μην γνωρίζει ακόμη τις προθέσεις της Άρσεναλ

Ο Έλληνας αμυντικός ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, στην «Bild», πως δεν γνωρίζει που θα βρίσκεται του χρόνου, αφού δεν έχει έρθει σε συζήτηση με την αγγλική ομάδα.

«Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλα μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, για αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζητήσει με την Άρσεναλ για τη νέα σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ