Λειψία – Χοφενχάιμ 0-0

Λειψία – Χοφενχάιμ 0-0

Η Χοφενχάιμ κράτησε τη Λειψία στο 0-0 και έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξεφύγει με +7, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Γκέλα ολκής για τη Λειψία και φουλ για τίτλο η Μπάγερν. Η ομάδα του Νάγκελσμαν έμεινε στο 0-0 με τη Χοφενχάιμ στη «Red Bull Arena» και αν οι Βαυαροί κερδίσουν τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο (17/4) θα ξεφύγουν με +7, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Σκοφ για τη Χοφενχάιμ και ο Ενκουκού για τη Λειψία δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία κυριάρχησε, έχασε πολλές ευκαιρίες με Ενκουκού, Άνταμς και Ζάμπιτσερ αλλά δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Ή μάλλον το βρήκε, όταν ο Πόουλσεν σκόραρε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι νωρίτερα στη φάση.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Όρμπαν, Κονατέ (78′ Χάλτσενμπεργκ), Ουπαμεκανό, Μουκιέλε (45′ Χαϊντάρα), Άνταμς, Σζάμπιτσερ, Ανχελίνο (45′ Καμπλ), Όλμο (62′ Σόρλοθ), Ενκουκού, Φόρσμπεργκ (72′ Πόουλσεν)

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Πος, Ρίτσαρντς, Σεσενιόν, Σαμασέκου, Γκρίλιτς (56′ Γκατσίνοβιτς), Κράμαριτς (90+1′ Ανταμιάν), Σκοφ (62′ Νορντβάιτ), Ρούτερ (45′ Μπεμπού), Μπαουμγκάρτνερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ