Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0

Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-0

Η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Λεβερκούζεν στο Μόναχο, ξέφυγε με +10 από τη Λειψία και με νίκη κόντρα στη Μάιντς το Σάββατο (24/4) εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Σημαντικές νίκες για Άιντραχτ και Μπίλεφελντ, υποβιβάστηκε η Σάλκε.

Η Λειψία έχασε στην Κολωνία και η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να αφήσει το δώρο ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα του Φλικ επικράτησε με 2-0 της Λεβερκούζεν στην «Αλιάνζ Αρένα», αύξησε τη διαφορά της στους 10 βαθμούς από τους «Ταύρους» και με διπλό το Σάββατο (24/4) στην έδρα της Μάιντς θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Η Μπάγερν μπήκε φουριόζα στο ματς και το τελείωσε πριν και αρχίσει ουσιαστικά. Μόλις στο 7′ ο Τσούπο Μοτίνγκ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Χραντέτσκι κι έκανε το 1-0 ενώ έξι λεπτά μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Ο Κίμιχ έπιασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με την Μπάγερν να έχει στη συνέχεια ευκαιρίες και για άλλο γκολ αλλά το σκορ να μην αλλάζει. Πάντως και η Λεβερκούζεν θα μπορούσε να έχει σκοράρει όταν στο 69′ το σουτ του Μπελαραμπί σταμάτησε στο δοκάρι του Νόιερ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μπόατενγκ (63’ Νιανζού), Αλάμπα, Ντέιβις, Παβάρ (82’ Σαρ), Κίμιχ, Ερναντές, Μουσιάλα (82’ Σκοτ), Μίλερ (63’ Γκορέτσκα), Κομάν (63’ Σανέ), Τσούπο Μοτίνγκ

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Τα, Μπέντερ (70’ Αμίρι), Ταπσόμπα, Σινκχράφεν (83’ Βέντελ), Φριμπόνγκ (46’ Βιρτς), Αρανγίς (63’ Ντεμιρμπάι), Παλάσιος, Ντιαμπί (46’ Μπελαράμπι), Μπέιλι, Σικ

Στα άλλα δύο ματς της βραδιάς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε σημαντική νίκη με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ και ανέβηκε στην τρίτη θέση ενώ νίκη-ανάσα για την παραμονή της πήρε η Μπίλεφελντ με το 1-0 επί της Σάλκε η οποία υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ