Στα «πιτς» λόγω… σχολικών εξετάσεων ο Βιρτς της Λεβερκούζεν (pic)

Στα «πιτς» λόγω… σχολικών εξετάσεων ο Βιρτς της Λεβερκούζεν (pic)

Ο 17χρονος Φλόριαν Βιλτς θα απουσιάσει από την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Άιντραχτ λόγω των σχολικών του εξετάσεων.

Το να συνδυάζεις το ποδόσφαιρο με το σχολείο δεν είναι και τόσο εύκολο. Ωστόσο η παιδεία είναι απαραίτητη και οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να το δείξουν στους νεαρούς τους ποδοσφαιριστές με κάθε τρόπο.

Ο 17χρονος Φλόριαν Βιρτς το έμαθε από την καλή και την… ανάποδο αυτό. Τι και αν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου; Τι και αν έχει καταλυτικό ρόλο στο φετινό ρόστερ της Λεβερκούζεν; Οι «ασπιρίνες» δεν του επέτρεψαν να μπει στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς τη Δευτέρα έχει σχολικές εξετάσεις.

Όπως επιβεβαιώσε η ίδια η ομάδα μέσα από τα social media, ο 17χρονος θα απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση με τους «αετούς» για να διαβάσει για τις σχολικές του εξετάσεις! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λεβερκούζεν «κόβει» κάποιον ποδοσφαιριστή της για τον συγκεκριμένο λόγο, καθώς πριν από μερικά χρόνια ο Κάι Χάβερτς είχε χάσει παιχνίδι Champions League με την Ατλέτικο λόγω σχολικών εξετάσεων!

 

Image

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ