Άιντραχτ – Μάιντζ 1-1

Άιντραχτ – Μάιντζ 1-1

Παρότι ο Άιντιν Χρούστις ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά, η Άιντραχτ έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς απέναντι στη Μάιντζ και έπεσε εκτός τετράδας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Ισοπαλία σαν… ήττα για την Άιντραχτ. Παρότι η Μάιντζ ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 85ο λεπτό οι «αετοί» ήθελαν μόνο νίκη, με την ισοπαλία αυτή (1-1) για την 32η αγωνιστική της Bundesliga να της στερεί δύο τεράστιους βαθμούς και να την αφήνει εκτός τετράδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο το απίθανο γκολ του Άιντιν Χρούστις στο 85ο λεπτό την άφησε με την πίκρα… Στην 5η θέση και στο -1 από την Ντόρτμουντ πλέον η Άιντραχτ που έπεσε εκτός τετράδας μετά από πολλές εβδομάδες.

Πολύ κοντά στην παραμονή η Μάιντζ η οποία ανέβηκε στους 36 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά της από την 16η Αρμίνια στους έξι βαθμούς…

Μόλις 11 λεπτά χρειάστηκε η Μάιντζ για να ανοίξει το σκορ στη Φρανκφούρτη, με τον Ονίσιουο να γράφει το 1-0 και να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Μάλιστα η Μάιντζ είχε και άλλες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ με το 1-0 να μένει μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με το διπλό ο Άιντιν Χρούστις ισοφάρισε με ένα απίθανο γκολ στο 85ο λεπτό και έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό για την Άιντραχτ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα (64′ Γιουνές), Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Ντουρμ (64′ Τσαντλέρ), Ρόντε (29′ Χρούστιτς), Καμάντα (71′ Ζούμπερ), Σο (64′ Ιλσάνκερ), Κόστιτς, Αντρέ Σίλβα, Γιόβιτς

ΜΑΪΝΤΣ: Ζέντνερ, Γιούστε, Χακ, Νιακατέ, Ντα Κόστα, Κορ, Μπαρέιρο (89′ Λάτσα), Εμουένε, Μπούρκαρντ (77′ Οζτουνάλι), Κουάισον (56′ Μποέτιους), Ονισίβο (77′ Γκάτζελ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ