Bundesliga: Λειψία – Βόλφσμπουργκ 2-2

Bundesliga: Λειψία – Βόλφσμπουργκ 2-2

Η ισοπαλία ανάμεσα σε Λειψία και Βόλφσμπουργκ (2-2), βρήκε και τις δύο ομάδες να χαμογελούν αναφορικά με την βαθμολογία στην Bundesliga.

Ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Λειψία και Βόλφσμπουργκ μπορεί να έληξε ισόπαλος (2-2), ωστόσο είχε νικήτριες και τις δύο ομάδες οι οποίες «κλείδωσαν» και μαθηματικά μία θέση στην τετράδα στην Bundesliga.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν βάζουν και εκείνες «πλώρη» για το UEFA Champions League, κάτι το οποίο κατάφερε επίσης, σήμερα το απόγευμα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την φιλοξενούμενη, η οποία μόλις στο 12′ άνοιξε το σκορ, έπειτα από την προσπάθεια του Φίλιπ που κατέληξε στην δεξιά γωνία της εστίας. Το 0-2 ήρθε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45+1), όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος  βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λειψία απάντησε στο δεύτερο μέρος, με την προσπάθεια του Κλάιφερτ (51′) να μετουσιώνεται σε γκολ και να αναζοπυρώνει τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό τελικώς ήρθε από τα πόδια του Σάμπιτσερ (78′)- και την συνδρομή του VAR-  ο οποίος εκτέλεσε από τα 11 μέτρα τον Καστίλς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ