Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 1-1

Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ 1-1

Η Ντόρτμουντ αν και προηγήθηκε εντός έδρας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ δεν απέφυγε το «στραβοπάτημα» (1-1) και δεν εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των συνδιεκδικητών της για τη δεύτερη θέση.

Η Ντόρτμουντ με νίκη μπορούσε όχι μόνο να παραμείνει δεύτερη, αλλά και να αποσπαστεί στο +3 από τους διώκτες της, οι οποίοι είχαν γκελάρει (ήττες Λεβερκούζεν, Άιντραχτ και Λειψίας). Οι Βεστφαλοί όμως δεν πήραν το «δώρο» τους και έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με την Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι, που προέρχονταν από τρεις διαδοχικές νίκες, πίεσαν από το ξεκίνημα και στο 16′ άνοιξαν το σκορ με τον Ρόις να ξεκινά και να ολοκληρώνει μια υποδειγματική αντεπίθεση των Βεστφαλών. Οι παίκτες του Πίτερ Στέγκερ κατέβασαν «στροφές» από εκείνο το σημείο και προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 73′. Ο Ντάνσο ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου μετά από κόρνερ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπούρκι. Η Ντόρτμουντ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Με το βαθμό αυτό η Ντόρτμουντ ανέβηκε στους 41 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με τις Σάλκε (40), Άιντραχτ (39), Λεβερκούζεν (38) και Λειψία (38) να ακολούθουν στη μάχη για το Champions League. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη βρίσκεται στην 8η θέση με 32 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ