Απίστευτο: Ο Σίλας ενημέρωσε την Στουτγκάρδη πως έχει άλλο όνομα και ηλικία

Απίστευτο: Ο Σίλας ενημέρωσε την Στουτγκάρδη πως έχει άλλο όνομα και ηλικία

Ο Σίλας Γουαμανγκιτούκα ενημέρωσε την Στουτγκάρδη πως το πραγματικό του όνομα είναι Σίλας Κατόμπα Εμβούμπα, αλλά και ότι είναι 22 χρονών αντί για 21.

Ο 21 χρονος Σίλας Γουαμανγκιτούκα δεν υπάρχει! Όμως στην κυριολεξία, καθώς το πραγματικό του όνομα είναι Σίλας Κατόμπα Εμβούμπα και η πραγματική του ηλικία είναι 22 ετών.

Ο Αφρικανός άσος, που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Bundesliga τη φετινή σεζόν, μετρώντας 11 γκολ και 5 ασίστ σε 25 συμμετοχές, ενημέρωσε την ομάδα του ότι έχει άλλο όνομα και άλλη ηλικία.

Ο Σίλας αναγκάστηκε να παραδεχθεί την αλήθεια και εξήγησε πως αυτός που φταίει που δεν δήλωσε τα αληθινά του στοιχεία εξ’ αρχής είναι ο ατζέντης του.

«Ήταν δύσκολο βήμα για μένα να αποκαλύψω στην ιστορία μου. Μόνο μέσα από την υποστήριξη του νέου συμβούλου μου τόλμησα να το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Τόμας Χίτσλσπεργκερ, ανέφερε: «Λάβαμε αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενημερώσαμε όλες τις αρχές όταν μας το είπε ο Σίλας. Δημοσιοποιήσαμε την ιστορία για να υπογραμμίσουμε ότι προχωράμε με διαφάνεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ