Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 2-2

Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 2-2

Αν και η Γκλάντμπαχ βρέθηκε μπροστά μέχρι και με δύο γκολ διαφορά (2-0) η Βέρντερ Βρέμης δεν τα παράτησε ποτέ και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από το Μπορούσια Παρκ.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Μπορούσια Παρκ ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Bundesliga με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και να έχουν από ένα ημίχρονο.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν, ώστε να ξεφύγουν όσο περισσότερο γίνεται από τις επικίνδυνες θέσεις.

Τώρα όσον αφορά το ματς τα «πουλάρια» ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν το προβάδισμα στο 5′ με τον Ζακαρία. Μάλιστα, στο 33′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να κάνουν το 2-0 όταν ο Μοϊσαντέρ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ωστόσο,  οι παίκτες της Γκλάντμπαχ ήταν πολύ χαλαροί στο δεύτερο 45λεπτο και το πλήρωσαν ακριβά. Η Βέρντερ αρχικά μείωσε στο 59′ με τον Ντελανέι, αλλά, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Και έτσι έκαναν το 2-2 με τον Τζόχανσον στο 78′ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ