Μπορούσια Ντόρτμουντ : Δεν σταματάει να σκοράρει ο 13χρονος Μουκοκό

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Δεν σταματάει να σκοράρει ο 13χρονος Μουκοκό

Ο Γιουσούφα Μουκοκό της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μόλις 13 ετών, αλλά αγωνίζεται με την U17 των Βεστφαλών, όπου σε 16 ματς έχει βρει δίχτυα ήδη 30 φορές.

Τι και αν αγωνίζεται κόντρα σε μεγαλύτερους; Ο Γιουσούφα Μουκοκό τους κάνει… πλάκα με την ομάδα U17 της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού σε 16 ματς ο 13χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να βρει δίχτυα ήδη 30 φορές!

Ο πιτσιρικάς που κατάγεται από το Καμερούν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αφού στο πρώτο του κιόλας παιχνίδι με τους Βεστσφαλούς μέσα σε εννιά λεπτά πανηγύρισε δύο φορές, ενώ στο αμέσως επόμενο σημείωσε «καρέ» στη νίκη της ομάδας του με σκορ 4-0.

«Με τον Γιουσούφα μπορώ να φανταστώ πως η ηλικία του μπορεί μόνο να την μαντέψει κανείς. Μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα ή δύο χρόνια μεγαλύτερος απ’ ό,τι λένε τα στοιχεία του. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι 17 ετών. Ακόμη και για εκείνον θα ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για κάτι ή να πούμε ότι κλέβει κάποιον», είπε ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ U-23, Τίμο Πρους, όταν ρωτήθηκε για την ηλικία του.

Ωστόσο, ο πατέρας του Γιουσούφα δηλώνει πως ο γιος του είναι τόσο (13 ετών δηλαδή) όσο λένε και τα επίσημα έγγραφα που υπάρχουν.

«Η ηλικία του είναι σωστή. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε τον δηλώσαμε στις αρμόδιες αρχές της Γερμανίας. Για εμένα δεν είναι παιδί θαύμα! Εγώ στην ηλικία του ήμουν καλύτερος», τα λόγια του Ζοσέφ Μουκοκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ