Μπάγερν Μονάχου: Έβαλε πωλητήριο στον Τολισό

Μπάγερν Μονάχου: Έβαλε πωλητήριο στον Τολισό

Ο Κορεντίν Τολισό δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με την Μπάγερν Μονάχου να τον παραχωρεί με τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να πουλήσει τον Κορεντίν Τολισό. Ο νέος προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έχει τον Γάλλο στα βασικά του πλάνα για την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς θα στηριχθεί στο δίδυμο των Κίμιχ και Γκορέτσκα.

Για αυτό το λόγο, ο Τολισό θα ψάξει αλλού την τύχη του, με σκοπό να έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα. Για τον 26χρονο έχουν δείξει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής οι Γιουβέντους και Νάπολι, με την Μπάγερν να τοποθετεί την τιμή πώλησης στα 20 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του Τολισό στους Βαυαρούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, με την πώλησή του να μοιάζει η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές. Βέβαια, θα υπάρξει και συζήτηση μεταξύ του παίκτη και του προπονητή, για να ξακαθαρίσει πλήρως το τοπίο γύρω από την υπόθεση.

Ο Τολισό πήγε στην Μπάγερν το 2017, με την γερμανική ομάδα να πληρώνει 41 εκατ. ευρώ στην Λυών και να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της. Ωστόσο ο Γάλλος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από σοβαρούς τραυματισμούς, έχοντας καταγράψει συνολικά 96 συμμετοχές, με 18 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ