Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να ανανεώσει τους Κίμιχ και Γκορέτσκα

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να ανανεώσει τους Κίμιχ και Γκορέτσκα

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Χέρμπερτ Χάινερ, δήλωσε πως οι Βαυαροί βρίσκονται σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων με τους Κίμιχ και Γκορέτσκα.

Ο Χέρμπερτ Χάινερ θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γύρω από τους Κίμιχ και Γκορέτσκα. Ο Πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα «Spox», τόνισε πως οι Βαυαροί βρίσκονται σε συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιθυμούν την απόκτηση των Κίμιχ και Γκορέτσκα, ωστόσο ο Χάινερ φρόντισε να τους «κόψει» τον αέρα. Ανέφερε πως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι καλές και δημιουργικές, με την Μπάγερν να ευελπιστεί να κλείσει σύντομα με αυτά τα καυτά ζητήματα.

Το συμβόλαιο του Γκορέτσκα εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει συνδεθεί με την περίπτωσή του, ενώ αυτό του Κίμιχ το 2023.

Παράλληλα, ο Χάινερ μίλησε και για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο Πολωνός θα εξαντλήσει το τρέχον συμβόλαιό του, που λήγει το 2023.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μου, ο Λεβαντόφσκι είναι ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια, τα οποία θα τα περάσει σίγουρα στην Μπάγερν Μονάχου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ