«Κλείνει» στην Γκρόιτερ Φιρτ ο Σταφυλίδης

«Κλείνει» στην Γκρόιτερ Φιρτ ο Σταφυλίδης

Ο Κώστας Σταφυλίδης αποχωρεί από την Χοφενχάιμ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρόιτερ Φιρτ, με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κώστας Σταφυλίδης θα παραμείνει στην Bundesliga, αλλά θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Μετά τη θητεία του στην Χοφενχάιμ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Η νεοφώτιστη ομάδα θα τον κάνει δικό της με την μορφή δανεισμού, αλλά έχει τον Έλληνα αριστερό μπακ στα βασικά της πλάνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σταφυλίδης θα αγωνιστεί έτσι για τέταρτο διαφορετικό γερμανικό σύλλογο, καθώς πέραν της Χοφενχάιμ, έχει φορέσει επίσης την φανέλα της Άουγκσμπουργκ και της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Συνολικά, ο 27χρονος έχει ακολουθήσει μια ξεχωριστή πορεία στο εξωτερικό, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στις Φούλαμ και Στόουκ Σίτι.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο μέτρησε 44 συμμετοχές, δύο γκολ και τρεις ασίστ. Από τον Δικέφαλο του Βορρά έφυγε το 2013 για να συνεχίσει στις «Ασπιρίνες».

Συνολικά, ο Σταφυλίδης έχει γράψει 170 αγώνες, με εννέα γκολ και εφτά ασίστ, ενώ οι τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ