Γκλάντμπαχ – Μπάγερν 1-1

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν 1-1

Στοπ με το... καλημέρα για την Μπάγερν από την Γκλάντμπαχ, που δεν άφησε την πρωταθλήτρια να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν (1-1).

Για ακόμη μια χρονιά η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην Γκλάντμπαχ και δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στη σεζόν, καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1 στην πρεμιέρα της Bundesliga.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Άντι Χιούτερ, που στάθηκε στο ύψος της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το προβάδισμα στα «πουλάρια» το έδωσε ο Πλεά στο 10ο λεπτό, ενώ για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν ισοφάρισε ο ο… συνήθης ύποπτος Λεβαντόφσκι.

Δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και με αρκετό θάρρος. Αφού είχαν κάποιες καλές στιγμές, στο 10′ ο Πλεά βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, εκμεταλλευόμενος την κακή αντίδραση του Ουπαμεκανό και πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν 2021/22 στην Bundesliga.

Η ομάδα του Μονάχου άρχισε να πιέζει ασφυκτικά μετά το τέρμα που δέχτηκε και η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς στο 42′ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να στέλνει την μπάλα στο πλεχτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν είχε το πάνω χέρι, αλλά ο εξαιρετικός Ζόμερ δεν της επέτρεπε να φτάσει στην ολική ανατροπή, κάτι το οποίο η Γκλάντμπαχ θέλησε να το εκμεταλλευτεί για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Εν τέλει δεν τα κατάφερε ούτε εκείνη, αλλά ούτε και οι Βαυαροί, με αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος οι δύο ομάδες να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ