Σαν να μην πέρασε μια μέρα – Δύο γκολ, τρεις ασίστ ο Χάαλαντ (5-2)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα – Δύο γκολ, τρεις ασίστ ο Χάαλαντ (5-2)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Ντόρτμουντ στην Bundesliga, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 5-2 της Άιντραχτ έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Χάαλαντ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπήκε πολύ δυναμικά στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 5-2 εντός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ για μια ακόμα φορά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση καθώς σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε και τρεις ασίστ δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 23ο λεπτό όταν ο Νορβηγός έδωσε την πάσα στον Ρόις και αυτός δεν αστόχησε γράφοντας το 1-0 για την Μπορούσια. Μπορεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Πάσλακ τέσσερα λεπτά αργότερα αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να μπει ουσιαστικά μέσα στο παιχνίδι.

Οι Βεστφαλοί  είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μέσα σε δύο λεπτά με δύο γκολ σφράγισαν την νίκη από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Πιο συγκεκριμένα , στο 32΄ από ασίστ του Χάαλαντ ο Αζάρ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Δύο λεπτά μετά και για την ακρίβεια στο 34΄ λεπτό ήταν η σειρά του Νορβηγού να να βρει δίχτυα και γράψει το 3-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58′ ο Ρέινα πέτυχε το 4-1 για τους Βεστφαλούς και ο Χάαλαντ από ασίστ του Ρόις στο 70΄έγραψε το 5-1 για την Ντόρτμουντ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Άιντραχτ ήταν να μειώσει σε 5-2 στο 86΄λεπτό με σκόρερ τον Xάουγκε.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Σουλτς, Βίτσελ (78’ Παπαδόπουλος), Ακανζί, Πάσλακ, Νταούντ, Μπέλινγκχαμ (73’ Ντιλέινι), Αζάρ (73’ Μάλεν), Ρέινα (87’ Τίγκες), Ρόις (87’ Μουκοκό), Χάαλαντ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Ιλζάνκερ (46’ Λαντς), Χιντερέγκερ, Εντικά, Κόστιτς (86’ Άτσε), Ντα Κόστα, Χασέμπε (69’ Χρούστιτς), Σο, Μπαρκόκ (46’ Λίντστρεμ), Καμάντα (46’ Χάουγκε), Μπορέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ