Σβάινσταϊγκερ για Γκερντ Μίλλερ – «Χωρίς εκείνον, η Μπάγερν δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα» (pic)

Σβάινσταϊγκερ για Γκερντ Μίλλερ – «Χωρίς εκείνον, η Μπάγερν δεν θα είχε φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα» (pic)

Ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, με αφορμή τον θάνατο του Γκερντ Μίλλερ, σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, έπλεξε το εγκώμιο του κορυφαίου Γερμανού στράικερ.

Ο Γκερντ Μίλλερ «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών, το πρωί της Κυριακής (15/8), σκορπίζοντας την θλίψη στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ  έστειλε το δικό του μήνυμα σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια για τον θάνατο του κορυφαίου Γερμανού επιθετικού όλων των εποχών.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Σβάινσταϊγκερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως, χωρίς την ύπαρξη του κορυφαίου Γκερντ Μίλλερ, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει στην κορυφή. Επιπλέον έγραψε πως η συμβολή του Μίλλερ στο ποδόσφαιρο ήταν καταλυτική και αποτέλεσε πρότυπο για τους νέους, καθώς η καριέρα πολλών ποδοσφαιριστών κρίθηκε από την παρουσία του πιο δεινού σκόρερ της Γερμανίας.

«Σε ευχαριστώ, Γκερντ! Χωρίς εκείνον, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα ήταν όπως είναι σήμερα, και η καριέρα πολλών από εμάς, πιθανώς να μην ήταν εφικτή. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του  και είμαι ευγνώμων που ήταν ένας από τους προπονητές μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ