Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου 2-2 – «Μοιρασιά» στο Ζινσχάιμ

Χοφενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου 2-2 – «Μοιρασιά» στο Ζινσχάιμ

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, Χοφενχάιμ και Ουνιόν Βερολίνου «κόλλησαν» στο 2-2 και πήραν από έναν βαθμό για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Bundesliga, καθώς Χοφενχάιμ και Ουνιόν αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην «PreZero-Arena». Η ομάδα από το Βερολίνο «άνοιξε το σκορ» στο 10ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου της αναμέτρησης.

Τελικά η Ουνιόν ισοφάρισε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και κράτησε την ισοπαλία ως το τέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν στις καθυστερήσεις (90+4΄) με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φρίντριχ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ποτς, Ακπογκούμα, Φοξ, Ράουμ, Ρούντι (79’Σαμασέκου), Στίλερ, Μπαουμγκάρτνερ (79’Γκατσίνοβιτς), Κράμαριτς, Μπρουούν Λάρσεν (62’Ανταμιάν), Νταμπούρ (63’Ρούτερ).

ΟΥΝΙΟΝ Β.: Λούθε, Φρίντριχ, Κνότσε, Τζάεκελ, Ράιερσον, Κεντίρα, Γκάισελμαν (69’Τρίμελ), Χαραγκούτσι (85’Τέουτσερτ), Ιγκβαρτσεν (60’Οζτουνάλι), Κρούζε, Αβονίγι (69’Βογκλσάμερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ