Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία 3-2 (vids)

Μπάγερν Μονάχου – Κολωνία 3-2 (vids)

Η Μπάγερν τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Κολωνία για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga, αλλά τα κατάφερε επικρατώντας με 3-2 και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Η Κολωνία έβαλε δύσκολα στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι Βαυαροί τελικά επικράτησαν με 3-2 για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga και το πρώτο τους τρίποντο στη φετινή σεζόν.

Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι έβαλαν μπροστά τους πρωταθλητές Γερμανίας, αλλά Μοντεστέ και Ουτ απάντησαν άμεσα για την Κολωνία, με τον Γκνάμπρι να σκοράρει ξανά και να δίνει τη λύση στην ομάδα του Νάιγκελσμαν.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι φίλοι και η διοίκηση της Μπάγερν απότισαν φόρο τιμής στη μνήμη του Γκερντ Μίλερ. Μεταξύ άλλων, στην «Allianz Arena» βρέθηκε και ο Ότο Ρεχάγκελ ως επίσημος προσκεκλημένος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και πίεζαν ασφυκτικά την Κολωνία, απειλώντας με τους Σανέ (19′), Ζίλε (24′) και Κίμιχ (31′). Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Νόιερ, με τους Βαυαρούς να πιέζουν περισσότερο στο δεύτερο μέρος και να ανοίγουν το σκορ με τον Λεβαντόφσκι στο 50′, ενώ εννιά λεπτά αργότερα ο Γκνάμπρι σημείωσε το 2-0.

Η Κολωνία, όμως, αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 στο 60′ με κεφαλιά του Μοντέστ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ουθ με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Η ομάδα του Νάγκελσμαν κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε τρομερό σουτ του Γκνάμπρι στο 71′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και έδωσε το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν στη Μπάγερν.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ζίλερ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (88′ Ρίτσαρντς), Νιανζού (46’ Στάνισιτς), Γκορέτσκα (66’ Τολισό), Κίμιχ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Σανέ (46’ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (76’ Τσούπο Μοτίν)

Κολωνία: Χορν, Στσίχος, Σκιρί, Έκτορ, Κάιντς (69’ Άντερσον), Εχιζίμπουε, Μερέ, Λιούμπιτστις (76’ Σάουμπ), Ουθ (66’ Ντούντα), Μοντέστ (76’ Λέμπερλέ), Τίελμαν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ