Κίμιχ… δεκαετίας στη Μπάγερν (pics, vids)

Κίμιχ… δεκαετίας στη Μπάγερν (pics, vids)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τζόσουα Κίμιχ έως το 2025, με τον Γερμανό να ετοιμάζεται να κλείσει δεκαετία ως «Βαυαρός»

Μπορεί να είναι μόλις 26 χρονών όμως ο Τζόσουα Κίμιχ έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη σύγχρονη ιστορία της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2025 με τον ακραίο χαφ ο οποίος είναι έτοιμος να κλείσει δεκαετία ως παίκτης της γερμανικής ομάδας στην οποία ενσωματώθηκε το 2015.

Έκτοτε ο Κίμιχ έχει σημειώσει 264 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν πετυχαίνοντας 30 γκολ και μοιράζοντας 73 ασίστ ενώ έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, 4 εγχώρια σούπερ καπ, 1 Champions League, 1 ευρωπαϊκό σούπερ καπ και 1 παγκόσμιο συλλόγων.

«Ο σημαντικότερος λόγος για την επέκταση της συνεργασίας μου ήταν πως μπορώ να κυνηγήσω το πάθος μου με χαρά κάθε ημέρα που βρίσκομαι στην Μπάγερν.

Είμαι σε μία ομάδα που μπορώ να πετύχω τα πάντα και αρκετοί συμπαίκτες μου είναι πραγματικοί φίλοι μου. Για αυτό το λόγο άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο, επειδή ήθελα να διασκεδάσω.

Θεωρώ πως εξελίσσομαι ακόμα και είμαι πεπεισμένος πως αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Μπάγερν τα επόμενα χρόνια. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως η οικογένειά μου αισθάνεται την Μπάγερν σαν στο σπίτι της.

Το Μόναχο είναι το δεύτερο σπίτι μου και ο συνδυασμός αυτός δεν υπάρχει σε άλλο μέρος στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Κίμιχ ενώ από την πλευρά του ο CEO της Μπάγερν άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας, Όλιβερ Καν είπε:

«Ο Τζόσουα ταυτίζεται με την Μπάγερν. Έχει αντιληφθεί την αξία του να παίζει για πολύ καιρό σε μία ομάδα και να είναι μέλος μίας μεγάλης επιτυχίας. Ξέρει ότι έχει τη δυνατότητα στην Μπάγερν να κάνει πραγματικότητα τους φιλόδοξους στόχους του.

Το πακέτο που μπορούμε να του προσφέρουμε είναι απίστευτα ελκυστικό για έναν κορυφαίο διεθνή ποδοσφαιριστή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ