Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 3-2 (vid)

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 3-2 (vid)

Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 της Χόφενχαϊμ για την 3η αγωνιστική της Bundesliga χάρη σε γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στις καθυστερήσεις.

Έρλινγκ Χάαλαντ ο… λυτρωτής!

Ο Νορβηγός έγινε ο «ήρωας» της Ντόρτμουντ, αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό, για το 3-2 επί της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρέινα στο 49ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 61ο λεπτό με τον Μπαουγκάρτνερ.

Η Ντόρτμουντ βρέθηκε ξανά στην θέση του… οδηγού με τον Μπέλινγχαμ στο 69ο λεπτό, αλλά η Χοφενχάϊμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε στο 90ο με τον Νταμπούρ. Ο Χάαλαντ, όμως ήταν εκεί για να αποτρέψει μία νέα γκέλα της Ντόρτμουντ που βρίσκεται στο «ρετιρέ», με 6 βαθμούς, μαζί με τη Βόλφσμπουργκ, η οποία, όμως έχει αγώνα λιγότερο.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ρέινα (63’ Μπραντ), Ακανζί, Μενιέ, Γκερέιρο (84’ Πάσλακ), Νταούντ, Βίτσελ, Μάλεν (84’ Μουκοκό), Ρόις, Μπέλινγκχαμ (72’ Βολφ), Χάαλαντ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ακπογκουμά, Ποσχ, Ράουμ, Φογκτ, Ρούντι, Στίλερ (46’ Ρούτερ), Γκάιγκερ (83’ Νταμπούρ), Λάρσεν (70’ Ανταμιάν), Μπαουμγκάρτνερ (70’ Γκατσίνοβιτς), Κράμαριτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ