Bundesliga – Επιβλητική Λεβερκούζεν, «απειλεί» η Φράιμπουργκ, πλησίασαν Κολωνία και Μάιντς (vids)

Bundesliga – Επιβλητική Λεβερκούζεν, «απειλεί» η Φράιμπουργκ, πλησίασαν Κολωνία και Μάιντς (vids)

Στην 3η αγωνιστική της Bundesliga που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) ξεχώρισε η «τεσσάρα» της Λεβερκούζεν στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η Φράιμπουργκ διατηρήθηκε στην 2η θέση, ενώ πλησίασαν Κολωνία και Μάιντς.

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga, που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) δεν άλλαξαν τόσο το τοπίο στην βαθμολογική κατάταξη έως τώρα.

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-4

Η Λεβερκούζεν διατήρησε το προβάδισμά της, καθώς «διέλυσε» με 4 – 1 την Άουγκσμπουργκ  στο  Άουγκσμπουργκ Αρένα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα δύο αυτογκόλ των Ιάγκο (3’) και Φλόριαν Νίντερλεχνερ ( 14’) φέρνοντας από την αρχή του αγώνα την Άουγκσμπουργκ σε δύσκολη θέση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο ημίωρο με το γκολ του Φλόριαν Νίντερλεχνερ (30’) και με την κατοχή να είναι υπέρ της ομάδας του Τζεράρντο Σεοάνε. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Λεβερκούζεν πέτυχε το 3-1, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως φάουλ, έπειτα από έλεγχο του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και Άουγκσμπουργκ μπήκε δυναμικά, προκειμένου να γυρίσει το εις βάρος της αποτέλεσμα, ο Πάτρικ Σικ  στο 75’  «γκρέμισε» τα όνειρα της Βαυαρικής ομάδας, κάνοντας το 3-1 για τη Λεβερκούζεν. Στο 81’ ο συνήθης ύποπτος Φλόριαν Βιρτς σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 4-1.

Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ 2-3

Η Φράιμπουργκ παρέμεινε «ζωντανή» στα πρώτα παιχνίδια της στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 3-2 την Στουτγάρδη. Πριν καλά – καλά ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης η Φράιμπουργκ πήρε κεφάλι στο σκορ με τα 2 γρήγορα γκολ του Γου Γέονγκ Τζέονγκ στο 2’ και στο 9’ αντίστοιχα.

Ο Λούκας Χέλερ σημείωσε το τρίτο γκολ στο 28’ για την Φράιμπουργκ, ενώ ο Ντίνος Μαυροπάνος μείωσε για τη Στουτγάρδη σε 3-1 με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’). Η Στουτγάρδη πέτυχε και δεύτερο γκολ της στο 45’+ 2’ με τον Χαμαντί αλ Γκαντιουί διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα σε 3-2, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης. Στο 61′ ο Έλληνας αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς  υπέστη μυικό τραυματισμό, γεγονός το οποίο θα τού κοστίσει την συμμετοχή του στα επικείμενα ματς της Εθνικής Ελλάδας.

Κολωνία – Μπόχουμ 2-1

Στην Κολωνία, η ομώνυμη ομάδα κατάφερε να πάρει τελικά την νίκη με 2-1 απέναντι στη Μπόχουμ σε έναν αγώνα που, όπως όλα έδειχναν θα κατέληγε λευκή ισοπαλία. Έως και το 80’ το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν στο 0 – 0, ωστόσο στο 82’ ο Λούις Σάουμπ άνοιξε το σκορ για την Κολωνία, ενώ  ο Τιμ Λεμπερλέ στο 90’ + 2’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

Η Μπόχουμ με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην βασική ενδεκάδα και τον Κώστα Σταφυλίδη στην αποστολή, κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2 – 1 με το γκολ του Σίμον Ζόλερ στο 90΄+ 4’.

Μάιντς – Γκρόιτερ Φιρτ 3-0

Στο στάδιο «Κόφας Αρένα» η Μάιντς πέρασε το εμπόδιο της Γκρόιτερ Φιρτ με 3-0, και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Bundesliga. Στο 15’ ο Άντερσον Λουκοκί άνοιξε το σκορ για την Μάιντς (1-0) , ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Άνταμ Σάλαϊ πέτυχε το 2-0.

Η Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη ευκαιρία τελειώνοντας το παιχνίδι με μόλις μία τελική έναντι 8 της Μάιντς. Η ομάδα του  Μπο Σβένσον, πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κέβιν Στέγκεν να κάνει το 3-0 στο 90’ + 3’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-4 (Νίντερλεχνερ (30’)/ Ιάγκο (3’, αυτογκόλ), Νίντερλεχνερ ( 14’, αυτογκόλ), Σικ (75’), Βιρτς (81′)

Στουτγάρδη – Φράιμπουγκ 2-3 (Μαυροπάνος (45′), Χαμάντι Αλ Γκαντιούι (45′ + 2′ )/  Γου Γέονγκ Τζέονγκ (2′, 9′), Χέλερ (28′)

Κολωνία – Μπόχουμ 2-1 (Σάουμπ (82′), Λεμπερλέ (90’ + 2’) / Ζόλερ  (90΄+ 4′)

Μάιντς – Γκρόιτερ Φιρτ 3-0 ( Λουκοκί (15′), Σάλαϊ (18′), Στέγκεν (90′ + 3′)

 

Βαθμολογία Bundesliga έως τώρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ