Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα 5-0

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα 5-0

Η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 τη Χέρτα Βερολίνου για την 3η αγωνιστική της Bundesliga και βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή με τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν ισοπεδωτική απέναντι στη Χέρτα, τη διέλυσε με 5-0 για την 3η αγωνιστική της Bundesliga και «έπιασε« στην κορυφή τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ (7 β.)

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6′ με διαγώνιο σουτ του Μίλερ, έχασαν ευκαιρία στο 27′ με τον Γκορέτσκα, αλλά κατάφεραν να βρουν ξανά δίχτυα πριν την ανάπαυλα, με τον Γκνάμπρι να σεντράρει και τον Λεβαντόφσκι με κεφαλιά να σημειώνει το 2-0 στο 36′.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Μπάγερν, η οποία δεν έριξε ρυθμούς και πέτυχε άλλα τρία γκολ. Ο Μουσιάλα στο 49′ με τρομερό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λεβαντόφσκι ο οποίος σκόραρε το 4-0 στο 71′, ενώ πέτυχε χατ-τρικ στο 84′, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντέιβις, Ζίλε, Στάνισιτς (81’ Σαρ), Ουπαμεκανό (46’ Νιανζού), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Μουσιάλα (61’ Σανέ), Μίλερ (81’ Τσούπο Μοτίν), Γκνάμπρι (67’ Κομάν), Λεβαντόφσκι

Χέρτα Βερολίνου: Σβολόβ, Μίτελστεντ, Σταρκ, Μπογιατά, Τουσάρ, Σερντάρ (78’ Ντάριντα), Τσεεφούικ (60’ Ρίχτερ), Ασκασιμπάρ, Ζέλκε (60’ Κλίντερ), Γιόβετιτς (20’ Ντιλροσούν), Λουκεμπάκιο(60’ Μπελφοντίλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ