Ούνιον Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-1 – Εύκολη νίκη για τους «πρωτευουσιάνους»

Ούνιον Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-1 – Εύκολη νίκη για τους «πρωτευουσιάνους»

Την πρώτη της νίκη πέτυχε στην Bundesliga η Ούνιον Βερολίνου επικρατώντας εύκολα με 2-0 της Γκλάντμπαχ

Σεφτέ στις νίκες έκανε η Ούνιον Βερολίνου επικρατώντας με σχετική ευκολία της Γκλάντμπαχ με 2-1.

Το ματς είχε φρενήρη ρυθμό από την αρχή με τις δύο ομάδες εκατέρωθεν να χάνουν σωρεία ευκαιριών. Τον έλεγχο του αγώνα απέκτησαν οι φιλοξενούμενοι έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν μπορούσαν όμως να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Γκίσελμαν μετά από πολύ ωραία ασίστ του Χαραγκούτσι.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τους γηπεδούχους να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 41′ η Ούνιον «χτύπησε» στην κόντρα-επίθεση με τους Κρούζε και Αβονίγι να συνεργάζονται αρμονικά και τον Νιγηριανό επιθετικό να πλασάρει για το 2-0.

Η εικόνα του 2ου ημιχρόνου ήταν μονοδιάστατη. Η Γκλάντμπαχ είχε την κατοχή, η οποία μάλιστα σε κάποιο σημείο έφτασε στο 80%, έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά γκολ δεν έβρισκε με τίποτα. Αυτό μέχρι το 92′ όπου μείωσε σε 2-1 με προβολή του Χόφμαν μετά από επέμβαση του Λούδε σε σουτ του Μπένες.

Οι 2 ομάδες έψαχναν διακαώς την πρώτη τους νίκη στην Bundesliga, με τους γηπεδούχους εν τέλει να τα καταφέρνουν χάρις στις πολύ καλές αντεπιθέσεις της. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ κατέγραψε σε ακόμα ένα ματς πολλές τελικές, 20 συγκεκριμένα, η επιθετική της δυστοκία της στέρησε για ακόμα μία αγωνιστική βαθμούς.

ΟΥΝΙΟΝ: Λούδε, Τρίμελ, Γκίσελμαν, Μπαουμγκάρτλ, Κνότσε, Χαραγκούτσι (61’ Ριέρσον), Γιάκελ, Κεντίρα (82’ Γκρίσμπεκ), Οζτουνάλι (81’ Τόιχερτ), Κρούζε (83’ Φογκλζάμερ), Αβονίγι (73’ Μπέρενς)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Ελβέντι, Σκάλι, Μπέγιερ, Μπενσεμπαϊνί, Χόφμαν, Κράμερ (46’ Ζακάρια), Στιντλ, Νοϊχάους (84’ Μπένες), Βολφ (46’ Χέρμαν), Πλεά (71’ Μπένετς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ