Ρουμενίγκε – «Δύσκολα θα παραμείνει στη Γερμανία τη νέα σεζόν ο Χάαλαντ»

Ρουμενίγκε – «Δύσκολα θα παραμείνει στη Γερμανία τη νέα σεζόν ο Χάαλαντ»

Ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ πιθανότατα θα αποχωρήσει από το γερμανικό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, καθώς τα ποσά που ακούγονται για την απόκτησή του δεν «υπάρχουν» στη Γερμανία.

Ο πρώην CEO της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε γερμανική ομάδα, καθώς οι ομάδες που έχουν κάνει «κρούση» για τον Νορβηγό, προσφέρουν εξωπραγματικά ποσά, τα οποία στην Γερμανία είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτικά.

Ο Χάαλαντ αναμένεται να είναι από τα πρόσωπα που θα «ταράξουν» τα νερά της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να ετοιμάζουν τις προτάσεις τους. Ο Ρουμενίγκε υποστήριξε πως με αυτά τα δεδομένα που κινείται η Γερμανία, η καριέρα του Χάαλαντ πιθανότατα δεν θα συνεχιστεί επί γερμανικού εδάφους.

«Τα ποσά που ακούγονται γύρω από το όνομά του μαρτυρούν πως δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Γερμανία. Υποθέτω ότι το μέλλον του βρίσκεται εκτός συνόρων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε.

Είναι γεγονός πως καμία ομάδα στην Γερμανία δεν θα προσφέρει τα δεκάδες εκατομμύρια που προσφέρουν στα πόδια του Νορβηγού άσου, και η νέα σεζόν ίσως τον βρει σε κάποιο καινούριο σύλλογο εκτός Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ