Μπέλιγχαμ – Όλο το «Νησί» στα πόδια του!

Μπέλιγχαμ – Όλο το «Νησί» στα πόδια του!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά την αξιόλογη εμφάνισή του στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Μπεσίκτας για το Champions League, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της Σίτι και της Λίβερπουλ.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, στον αγώνα με αντίπαλο τη Μπεσίκτας στην Τουρκία, για την 1η αγωνιστική του Champions League, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από μεγάλους συλλόγους της Αγγλίας.

Ο 18χρονος μέσος της Ντόρτμουντ πέτυχε ένα γκολ στην αναμέτρηση με τους Τούρκους, καθώς επίσης και ήταν εκείνος ο οποίος μοίρασε την ασίστ στον Έρλινγκ Χάαλαντ στο νικηφόρο 2-1 των Γερμανών.

Ο Μπέλιγχαμ και οι αξιέπαινες επιδόσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων όπως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λίβερπουλ και Σίτι, οι οποίες σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, παρακολουθούν τον Άγγλο μέσο, καθώς δεν αποκλείεται στην επόμενη μεταγραφική σεζόν να επανέλθουν με μία επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλός ήταν…Είναι απίστευτα καλός για να είναι μόνο 17 ετών», είχε δηλώσει για τον Μπέλιγχαμ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην περσινή αναμέτρηση της Σίτι με τη Ντόρτμουντ. Επιπλέον, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του, καθώς η εξέλιξή του θα καθορίσει και την ενδεχόμενη πρόταση που θα κατατεθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ