Νίκησαν και παραμένουν ψηλά Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ

Νίκησαν και παραμένουν ψηλά Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ παραμένοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Σημαντικό διπλό για την Γκλάντμπαχ, σκόραρε στη νίκη της Στουτγκάρδης ο Μαυροπάνος.

Κανονικά συνεχίστηκε η 7η αγωνιστική της Bundesliga, με τις Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ να παίρνουν σημαντικές νίκες με 2-1 και 1-2 απέναντι σε Άουγκσμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου αντίστοιχα, παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου.

Ακόμα, σκόραρε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος στη νίκη της Στουγκάρδης με σκορ 3-1 επί της Χόφενχαϊμ, ενώ σημαντικό διπλό απέσπασε από τη Βόλφσμπουργκ η Γκλάντμπαχ με σκορ 1-3.

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 2-1

Στο κατόπι της Μπάγερν Μονάχου παρέμεινε η Ντόρτμουντ που επικράτησε της Άουγκσμπουργκ 2-1 στο «Βαστφάλεν» και έφτασε τους 15 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 5 και να βρίσκονται πολύ χαμηλα.

Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ με τον Γκερέιρο στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Ζεκίρι στο 35′. Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους (51′) ο Γιούλιαν Μπράντ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Βεστφαλούς για το 2-1.

Χέρτα-Φράιμπουργκ 1-2

Το πολύ καλό ξεκίνημα της Φράιμπουργκ καλά κρατεί, επικρατώντας της Χέρτα εκτός έδρας 1-2, μένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συγκάτοικος με την Ντόρτμουντ στους 15 βαθμούς. Στην 13η θέση με 6 βαθμούς η ομάδα του Βερολίνου.

Ο Λάινχαρτ έδωσε το προβάδισμα για τη Φράιμπουργκ στο 17′, με το 1-0 να μένει έως το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Πιόντεκ βρήκε δίχτυα (70′) κάνοντας το 1-1, για να έρθει ο Πέτερσεν στο 78ο λεπτό και να διαμορφώσει το 1-2.

Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ 3-1

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Στουργκάρδη και Χόφενχαϊμ, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να βρίσκει δίχτυα και να βοηθά στη νίκη της ομάδας του με 3-1. Έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 10η θέση με 8 βαθμούς έκαστη.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Κέμπφ στο 18′, βάζοντας μπροστά τη Στουτγκάρδη, με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο να σκοράρει και να κάνει το 2-0 στο 60′. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Μάσιμο που βρήκε δίχτυα στο 81ο λεπτό.

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-3

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου έμεινε με 10 παίκτες, η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε με σκορ 1-3 εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ, μένοντας 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Μπορούσια που έφτασε τους 10 πόντους και ανεβαίνει.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με σκορ 0-2 χάρη στα γκολ των Εμπολό και Χόφμαν στο 5′ και το 7′ αντίστοιχα. Στο 25′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Βάλντσμιντ σε 1-2. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Λακρουά αποβλήθηκε στο 76′ με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Στιντλ αστόχησε σε πέναλτι γαι την Γκλάντμπαχ. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Σκάλι στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 2-1

Χέρτα-Φράιμπουργκ 1-2

Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ 3-1

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-3

Λειψία-Μπόχουμ (2/10, 19:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ